Intrebari frecvente

Cum comand?

1. Ati gasit produsul dorit? Apasati pe butonul "Adauga in cos". Acesta va fi introdus automat in cosul de cumparaturi. Puteti aduce modificari la cantitatea produselor dorite accesand cosul de cumparaturi disponibil in dreapta paginii. Tot aici veti gasi si un sumar al comenzii dumneavoastra. In continuare aveti disponibile doua optiuni: "Continua comparaturile"  si trecerea la pasul "Urmator".

2. Daca efectuati prima comanda pe site-ul nostru, trebuie sa va creati un cont, introducand numele dumneavoastra, o adresa de e-mail valida, adresa de livrare si un numar de telefon. Daca ati mai comandat de la farmacia noastra, trebuie doar sa va autentificati folosind adresa de e-mail si parola dumneavoastra.

3. Dupa autentificare urmeaza alegerea adresei la care doriti sa se efectueze livrarea produselor. Dupa ce ati ales adresa, apasati butonul "Urmator".

4. Urmeaza alegerea modalitatii de livrare a produselor. Optiunea oferita de Primafarm este prin curier rapid - CARGUS sau prin personalul propriu pentru localitatea GALATI.

5. Urmatorul pas este alegerea modalitatii de plata:

    • Ramburs, la livrarea coletului prin curierul CARUS

    • Plata directa, cu cardul, folosind serviciul mobilpay.

6. Dupa alegerea modalitatii de plata mai este nevoie de o ultima confirmare din partea dumneavoastra. Dand click pe "Confirma comanda", comanda va fi trimisa personalului farmaciei pentru a fi procesata si expediata. Veti primi, de asemenea, un email de confirmare a comenzii.


Cum platesc?

 Cele doua modalitati de plata oferite de Primafarm sunt:

    • Ramburs - comanda va fi achitata de dumneavoastra la livrarea produsului prin personalul propriu, pentru localitatea GALATI, sau curier rapid CARGUS.
    • Plata cu cardul - comanda va fi achitata de dumneavoastra in deplina siguranta prin utilizarea modulului de plata oferit de mobilpay.