Politica de confidentialitate

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect si complet numele, adresa, email, nr. de telefon si alte informatii utile. Acestea pot fi oricand corectate, actualizate sau sterse intrand in contul dvs. de pe site sau trimitand un mail la adresa newsletter@primafarm.com.ro

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. General Transcom nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“deconectare”) cand doriti sa parasiti site-ul. General Transcom nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

General Transcom poate, oricand doreste si fara a da socoteala, bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau poate sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv.General Transcom poate, oricand doreste si fara a da socoteala, sa dezactiveze sau sa stearga imediat contul dvs. din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile eprimafarm.ro, sau sa intrerupa furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila.

Mai mult, General Transcom nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul eprimafarm.ro.

 

Securitatea datelor personale

Accesarea eprimafarm.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie utilizate, pastrate si prelucrate de General Transcom. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile General Transcom sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de General Transcom  prin orice mijloace de comunicare (posta, email, telefon, etc.). General Transcom se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dvs. personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

General Transcom se obliga sa respecte drepturile dvs. conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dvs. scrisa trimisa la adresa Str.Petru Rares, nr.12 BL.B7 apt.34 se obliga sa: rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dvs. personale.

General Transcom certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

General Transcom este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub numarul 33033.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta serverele pe care ruleaza site-ul eprimafarm.ro va fi considerata o tentativa de fraudare; fapta constituie infractiune si se va pedepsi conform legislatiei in vigoare.